Laat een aftermovie maken van de mooiste momenten van een heerlijke avond

Aftermovie

Drie maanden geleden moest ik een aftermovie maken van mijn bedrijf. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord dus ik ging onderzoek doen om te kijken wat een aftermovie inhield. Toen ik op onderzoek uitging zat ik me te bedenken dat ik eigenlijk een goede aftermovie moet gaan maken voor mijn bedrijf. De aftermovie zou worden afgespeeld wanneer het bedrijfsfeest was afgelopen. Ik vond het zelf Allemaal super spannend omdat ik niet wist hoe dit allemaal te werk ging. Toen ik uiteindelijk wist wat het was, was ik begonnen met het ontwerpen van de aftermovie. Ik wist zelf niet wat ik moest verwachten en vond het allemaal heel raar. Ik moest een aftermovie gaan maken in mijn eentje. Geloof mij dat werkt niet. Tenminste dat dacht ik.

Aftermovie

Bedrijfsfeest

Toen ik bezig was met de aftermovie vroeg ik me af hoe ik de aftermovie zou bewerken. Ik wist niet precies hoe ik alles aan elkaar moest gaan maken. Ik ben vanuit hier dus ook direct onderzoek gaan doen naar het bewerken van een aftermovie. Toen ik uiteindelijk na drie uur wist hoe het allemaal te werk ging, was ik direct begonnen aan het bewerken van de aftermovie. Ik zat me toen ook te bedenken dat het eigenlijk allemaal heel makkelijk is om in elkaar te zetten. als je het namelijk allemaal zou begrijpen heb je een aftermovie binnen een uurtje in elkaar gezet. Ik vond het maken van de aftermovie echt heel leuk want je zoekt namelijk een beetje van alles uit en dan probeer je een aftermovie te maken. Toen de aftermovie klaar was had ik hem echt zes keer opnieuw bekeken. Straks zou er namelijk een fout in zitten. Dat zou ik echt niet fijn vinden. Op een bedrijfsfeest zorg je er namelijk wel voor dat alles netjes is geregeld dus ook de aftermovie. De volgende dag was het bedrijfsfeest. Ik vond het zo spannend.

 

Resultaat

Toen het bedrijfsfeest was afgelopen kwam mijn filmpje te voor schijn. Hier hebben de mensen naar gekeken. ik was zo zenuwachtig wat als ze de aftermovie helemaal niet goed vonden. In de aftermovie stond wat wij van plan waren als bedrijf. Ik wist zelf niet of dit er wel bij kon. Maar ja ik wachten maar af. toen de aftermovie klaar was kreeg ik veel complimenten van de mensen. Ze vonden het een goede aftermovie en vonden het heel interessant om te zien. Echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *