De ultieme droom: trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

 

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Daarom is het belangrijk dat je deze dag onvergetelijk maakt. En hoe doe je dat beter dan door te trouwen in het buitenland? Onmogelijk? Niet als je weet hoe je het doet en ik help je op weg!

 

Stap 1: kies de perfecte locatie

Als je van plan bent om in het buitenland te trouwen. Dan is de eerste stap om te bepalen op welke locatie je het liefst zou willen trouwen. Hou daarbij rekening met de mogelijkheden van je gasten. Niet iedereen zal het namelijk zien zitten om naar het einde van de wereld te reizen voor je trouw. Daar komt nog eens bij kijken, dat het voor jouw waarschijnlijk financieel moeilijk zal zijn om vliegtuigticket naar de andere kant van de wereld voor 50 personen te betalen. Heb je totaal nog geen idee? Op internet kan je veel informatie vinden over mooie trouwlocaties in het buitenland en kan je ook een idee krijgen van de prijzen!

 

Stap 2: informatie inwinnen

Eens je de juiste bestemming gevonden hebt, wordt het tijd om informatie in te winnen. Zoek de juiste locatie, bekijk de vliegtickets, denk na over hoeveel gasten je zal uitnodigen en bereken hoeveel alles je zal kosten. Bekijk ook welke datum het beste past en zoek ook praktische informatie, zoals hoe je er geraakt, enzovoort.

 

Stap 3: neem contact op met de ambassade en breng je papieren in orde

Om te weten welke zaken je allemaal in orde moet brengen is het nodig om contact te nemen met de ambassade van Nederland, in het land waar je je trouw zult houden. Zij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt. Met de hulp van de ambassade regel je de praktische zaken met gemak! Zorg er wel voor dat je ook voor je vertrekt ook de nodige papieren in orde brengt en dat je achterhaalt of trouwen in dat desbetreffende land wel gewoon mag, als je niet van daar afkomstig bent. Ook na de trouw, zijn er papierzaken die je nog in orde moet brengen. Vergeet deze dus zeker niet!

 

Stap 5: leg alles vast

Nu wordt het tijd om alles vast te leggen. Plan je ideale trouwlocatie, het vervoer, de accommodatie, enzovoort. Vind je dit allemaal teveel werk? Dan is het een goed idee om een wedingplanner aan te stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *